Wat doet Ordinary met je huid?

Wat doet Ordinary met je huid?

Het reguleert namelijk de talg en vermindert grove poriën. Daarom is het geschikt voor mensen met acne, een vette huid of oneffenheden. Je gebruikt het product voor crèmes en kan niet gebruikt worden in combinatie met Vitamine C.

Additionally, Hoe gebruik je The Ordinary serum?

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 (Buffet)

Een serum breng je altijd aan na je gezichtsreiniging routine en voor het gebruik van je dagcréme en/of olie. Naast het hyaluronic acid bevat het ook een percentage van het super ingrediënt vitamine C. Die het huid helpt om zichzelf te herstellen.

Well, Is the ordinary goed voor je huid?

Voor degenen met een droge huid is The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 de uitgelezen formule. Dit olievrije serum dringt door in de diepere lagen van de huid voor een intense en langdurige hydratatie. Vitamine B5 zorgt er op zijn plaats weer voor dat de huid soepel en super zacht aan blijft voelen.

So Waar is the ordinary goed voor? The Ordinary: puistjes & verstopte poriën

Volgorde avondroutine puistjes & verstopte poriën
1) Salicylic Acid 2% Solution: bestrijd doffe huidskleur en vlekjes.
2) Niacinamide 10% + Zinc 1%: reguleert talg, vermindert zichtbaarheid poriën
3) eventueel: 100% Plant-Derived Squalane

Wat doet de Ordinary peeling?

De werking van de The Ordinary AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution. The Ordinary belooft dat de AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution verstopte poriën aan te pakken, de huid te laten stralen en zelfs fijne lijntjes te verminderen.

Wat is Granactive Retinoid?

Granactive Retinoid bestaat voor 90% uit dimethyl isosorbide, die ervoor zorgt dat 10% hydroxypinacolone retinoate (HPR) dáár komt waar het moet zijn om anti-aging (en anti-acne) effecten in gang te zetten. HPR is een synthetische ester van 9-cis-retinoic acid – een bepaalde vorm van tretinoïne.

Wat is goed van The Ordinary?

5 x de beste producten van The Ordinary

 • Niacinamide 10% + Zinc 1% High Strength Vitamin and Mineral Blemish Formula.
 • Hyaluronic Acid 2% + B5 Hydration Support Formula.
 • “Buffet” Multi-Technology Peptide Serum.
 • Ascorbic Acid 8% + Alpha Arbutin 2%
 • Retinol Serum 0.5% in Squalane.

Hoe gebruik je Hyaluronic acid?

Breng ‘s ochtends of ‘s avonds een paar druppels op het gezicht aan voor het aanbrengen van crèmes. Geurvrij.

Is the ordinary natuurlijk?

Alle producten van The Ordinary zijn overigens vegan en cruelty free. Naast huidverzorgingsproducten verkoopt het merk ook foundations, primers, zonnebescherming en haarverzorging. Hun filosofie is dat elke persoon zijn eigen skincare-routine moet opbouwen (afhankelijk van je huid), die bestaat uit meerdere stappen.

Wat is het beste product van The Ordinary?

1. Anti-aging, vlekken & fijne lijntjes: Retinol 0.2% in Squalane. Retinol Serum 0,2% in Squalane staat voor mij met stip op nummer 1.

Wat is de beste Skincare routine?

Een huidverzorgingsroutine bevat producten die met elkaar samenwerken en zo het beste resultaat opleveren. Een essentiële routine bevat een reiniger, exfoliant en een dag- en nachtcrème. Daarnaast kun je je routine uitbreiden door producten toe te voegen die passen bij de specifieke behoeften van jouw huid.

Wat doen de producten van The Ordinary?

The Ordinary haar producten zitten vol met kwalitatieve actieve ingrediënten die je normaal alleen in hoogwaardige dure huidverzorgingsproducten terugziet maar dan voor een betaalbare prijs. Dit gaat voornamelijk om retinol, vitamines, antioxidanten, peptides, peelings en andere dure ingrediënten.

Waar is the ordinary te koop?

The Ordinary Serums vind je bij bol.com. De serums van The Ordinary zijn razend populair. The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% is samen met The Ordinary Peeling – AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution misschien wel het populairste product van The Ordinary.

Wat gebruiken na peeling the ordinary?

AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution

Richt zich op Dofheid, ongelijkmatige huidstructuur
Huidproblemen Acne, dofheid, donkere vlekjes, hyperpigmentatie, ongelijkmatige huidstructuur
Verzorgingsroutine Breng aan als masker en reinig na max. 10 minuten het gezicht
Niet gebruiken met Sterke acids, EUK134 0.1% of Peptides

Hoe vaak Ordinary peeling?

Gebruik het product niet op gevoelige en allergische huid. Gebruik het product niet meer dan twee keer per week. Gebruik het product niet op een beschadigde huid. Gebruik het product niet op een natte huid.

Is een peeling goed voor je gezicht?

Door de peeling wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en de celdeling geactiveerd. Een peeling is geschikt voor het behandelen van grove poriën, pigmentvlekken, zonschade, rimpels, verslapte huid, acne en acnelittekens, of als boost behandeling voor de huid.

Wat is het verschil tussen retinol en Retinoid?

Retinol en retinoïden: wat is het verschil? Retinol (de gehele vitamine A-molecuul) kan worden gesplitst in krachtigere deeltjes, die we retinoïden noemen. Hoewel de begrippen retinol en retinoïde vaak door elkaar worden gebruikt, heeft elke stof zijn eigen kenmerkende eigenschappen en gebruiksvoorwaarden.

Wat doet tretinoine?

Tretinoïne op de huid stimuleert de deling van de cellen van de bovenste huidlaag, waardoor oude cellen verdwijnen. Artsen schrijven dit middel voor bij acne, rode verkleuring van neuspunt en wangen (rosacea), onregelmatige bruine vlekken (hyperpigmentatie) en bij enkele andere huidaandoeningen.

Wat doet The Ordinary peeling?

The Ordinary belooft dat de AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution verstopte poriën aan te pakken, de huid te laten stralen en zelfs fijne lijntjes te verminderen. … Dit product is op basis van alphahydroxyzuur en betahydroxyzuur (lees hier meer over deze stoffen), een exfoliant dus.

Wat is een goede Skincare routine?

Een huidverzorgingsroutine bevat producten die met elkaar samenwerken en zo het beste resultaat opleveren. Een essentiële routine bevat een reiniger, exfoliant en een dag- en nachtcrème. Daarnaast kun je je routine uitbreiden door producten toe te voegen die passen bij de specifieke behoeften van jouw huid.

Hoe gebruik je azelaic acid?

Je kunt de 10% Azelaic Acid Booster gemakkelijk toevoegen aan je huidverzorgingsroutine. Je kunt het een of twee keer per dag aanbrengen na het reinigen, tonen en exfoliëren. Je kunt het puur op de huid aanbrengen, maar ook mixen met je favoriete serum of nachtcrème.

Wat doet Hyaluronic acid?

Hyaluronzuur is een verbluffend hydraterend ingrediënt. Lees alle feiten over hyaluronic acid om rimpels op te vullen en de huid steviger en stralender te maken. Hyaluronzuur komt van nature voor in ons lichaam en het helpt moisture, ofwel vocht, in de huid vast te houden en de natuurlijke huidbarrière te herstellen.

Hoe vaak Hyaluronic Acid gebruiken?

Oordeel gebruik van the ordinary hyaluronic acid 2% + B5

De effecten van de serum zijn zeker hydraterend en verzachtend. Mijn huid is een stuk minder droog. Ik heb geen last gehad van mee-eters, terwijl ik deze wel regelmatig op mijn kin heb. Je kunt dit product elke avond voor je dag / nachtcrème gebruiken.

Welke retinol kopen?

Wij selecteerden de beste retinol serums en crèmes:

 • Paula’s Choice Clinical 1% Retinol serum. € 61. …
 • Elizabeth Arden Retinol Ceramide Capsules. € 32. …
 • The Ordinary retinol serum. € 19,95. …
 • Dermalogica Retinol Clearing Oil. € 87. …
 • Bergman Beauty Care Vitamine A essence. …
 • Jetske Ultee Vitamin A serum. …
 • Clinique Vitamin A ( retinol ) serum.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Beautyfll | Everything's Beauty, Makeup, Hair & Lifestyle
Logo
Enable registration in settings - general