Waarom is the ordinary zo goedkoop?

Waarom is the ordinary zo goedkoop?

Omdat het Canadese huidverzorgingsmerk super doeltreffende producten aanbiedt die zéér betaalbaar zijn. ‘Klinische producten met integriteit’, staat er op de website te lezen. Voor hun efficiëntie en integriteit werden ze dan ook al meermaals beloond.

Additionally, Hoe vaak moet je niacinamide gebruiken?

Voor het beste resultaat gebruik je twee keer per dag een leave-on-product met niacinamide na het reinigen van je huid. Dat betekent dat je een toner met niacinamide direct na het reinigen kunt gebruiken om je huid op te frissen en te hydrateren.

Well, Hoe goed is the ordinary?

The Ordinary Hyaluronic Serum

Het werkt tegen fijne lijntjes, rimpels en verlies van elasticiteit. … Dit is erg hoog voor een dergelijk hydraterend serum. De B5 zorgt er daarin tegen weer voor minder rimpels en een zachtere huid. Als je last hebt van een droge of vochtarme huid, dan is dit een ideaal serum hier tegen.

So Waarom is the ordinary uitverkocht? Waarschijnlijk vraag je je af waarom The Ordinary overal is uitverkocht. Je zou denken dat dit voornamelijk met de prijs te maken heeft. The Ordinary is namelijk een zeer betaalbaar skincare merk. Toch is dit niet alleen de reden dat een aantal producten snel uitverkocht zijn.

Is the ordinary goed voor je huid?

Voor degenen met een droge huid is The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 de uitgelezen formule. Dit olievrije serum dringt door in de diepere lagen van de huid voor een intense en langdurige hydratatie. Vitamine B5 zorgt er op zijn plaats weer voor dat de huid soepel en super zacht aan blijft voelen.

Waarmee mag je niacinamide niet combineren?

Niacinamide kan met zowat alles gemengd worden want irriteert doorgaans niet en is het effectiefst in een crème, serum of olie. Toch is er één combinatie die niet helemaal ideaal is. Mix je niacinamide met vitamine C (beiden antioxidanten) dan gaat hun actieve werking erop achteruit.

Wat doet Ordinary?

The Ordinary heeft voor elk probleem en wens een aanpak met diverse producten, die binnen korte tijd een verschil kunnen maken. Denk hierbij aan retinoïden, vitamine C oplossingen, antioxidanten, diverse AHA’s en 100% natuurlijk oliën.

Welke Skincare producten niet combineren?

En dat is allemaal heel leuk en aardig, maar bepaalde samenstellingen kun beter niet over elkaar aanbrengen.

 • Combineren van huidverzorgingsproducten. Volgens dermatoloog Dr. …
 • Niet combineren . …
 • Retinol + vitamine C. …
 • Retinol + benzoylperoxide. …
 • Producten op waterbasis + producten op oliebasis.

Hoe moet je The Ordinary gebruiken?

Ik gebruik al meer dan een jaar een aantal producten van The Ordinary en ik ben er tot nu toe heel tevreden over.

The Ordinary routine guide.

Avond
Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil Dehydratatie, dofheid, tekenen van veroudering, dofheid, droge huid, hyperpigmentatie.

• 25 janv. 2021

Hoe gebruik je The Ordinary serum?

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 (Buffet)

Een serum breng je altijd aan na je gezichtsreiniging routine en voor het gebruik van je dagcréme en/of olie. Naast het hyaluronic acid bevat het ook een percentage van het super ingrediënt vitamine C. Die het huid helpt om zichzelf te herstellen.

Welke volgorde Ordinary?

Begin met de basis: reinigen, crème en zonnebrand. The Ordinary raadt aan niet meer dan drie serums per routine te gebruiken. 2-3 druppels per serum is alles wat je nodig hebt. Als je het gevoel hebt dat je meer nodig hebt, kun je meer gebruiken.

Waar kopen The Ordinary?

The Ordinary Serums vind je bij bol.com. De serums van The Ordinary zijn razend populair. The Ordinary Niacinamide 10% + Zinc 1% is samen met The Ordinary Peeling – AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution misschien wel het populairste product van The Ordinary.

Welke retinol kopen?

Wij selecteerden de beste retinol serums en crèmes:

 • Paula’s Choice Clinical 1% Retinol serum. € 61. …
 • Elizabeth Arden Retinol Ceramide Capsules. € 32. …
 • The Ordinary retinol serum. € 19,95. …
 • Dermalogica Retinol Clearing Oil. € 87. …
 • Bergman Beauty Care Vitamine A essence. …
 • Jetske Ultee Vitamin A serum. …
 • Clinique Vitamin A ( retinol ) serum.

Welke creme van The Ordinary?

Skincare oudere huid

Volgorde ochtendroutine oudere huid
2) Hyaluronzuur 2% + B5: serum met vitamine B en is gericht op het hydrateren van je huid. Het is vegan. Tevens o.a. vrij van olie, siliconen en alcohol.

Welke creme the ordinary?

The Ordinary: gecombineerde & droge huid (vochtarm)

Volgorde ochtendroutine gecombineerde & droge huid (vochtarm)
2) Natural Moisturizing Factors + HA: crème gericht op het hydrateren van je huid. Het is gelukkig niet vettig en tevens vrij van van olie, siliconen en alcohol.

Wat doet niacinamide voor je huid?

Niacinamide verhoogt het antioxidant niveau in je huid, waardoor zij beter beschermd is tegen schade door vrije radicalen. Dit is waarschijnlijk een van de meest bestudeerde anti-age effecten van niacinamide. Je huidbarrière wordt gevormd door de bovenste huidlagen, dus wat je ziet aan het huidoppervlak.

Waar mag je retinol niet mee combineren?

Retinol en alfa-hydroxyzuur

Zo zou je retinol nooit moeten combineren met producten die bepaalde zuren bevatten, zoals glycolzuur, melkzuur, salicylzuur en ascorbinezuur. Nog steeds in de war? Op potjes en flesjes herken je deze zuren vaak aan de termen AHA, BHA en vitamine C.

Wat is beter retinol of vitamine C?

Vitamine C helpt retinol juist om zijn werk beter te doen. Hij vecht tegen vrije radicalen, een proces dat retinol beschermt tegen oxidatie wanneer die dieper in de huid penetreert, waarbij het effect tegen huidveroudering alleen maar wordt versterkt.

Wat doet The Ordinary peeling?

The Ordinary belooft dat de AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution verstopte poriën aan te pakken, de huid te laten stralen en zelfs fijne lijntjes te verminderen. … Dit product is op basis van alphahydroxyzuur en betahydroxyzuur (lees hier meer over deze stoffen), een exfoliant dus.

Wat doen de producten van The Ordinary?

The Ordinary haar producten zitten vol met kwalitatieve actieve ingrediënten die je normaal alleen in hoogwaardige dure huidverzorgingsproducten terugziet maar dan voor een betaalbare prijs. Dit gaat voornamelijk om retinol, vitamines, antioxidanten, peptides, peelings en andere dure ingrediënten.

Wat doet Ordinary met je huid?

Het reguleert namelijk de talg en vermindert grove poriën. Daarom is het geschikt voor mensen met acne, een vette huid of oneffenheden. Je gebruikt het product voor crèmes en kan niet gebruikt worden in combinatie met Vitamine C.

Welke producten gebruiken van The Ordinary?

The Ordinary routine guide

Ochtend
Squalane Cleanser Is een zacht reinigend product geformuleerd om make-up te verwijderen en de huid soepel en gehydrateerd te laten aanvoelen.
Amino Acids + B5 Serum Hydratatie, huidherstel, ondersteunt een gezonde huid, dofheid, droge huid, verlies van elasticiteit, irritaties.

• 25 janv. 2021

Hoe gebruik je Hyaluronic acid?

Breng ‘s ochtends of ‘s avonds een paar druppels op het gezicht aan voor het aanbrengen van crèmes. Geurvrij.

Wat is Granactive Retinoid?

Granactive Retinoid bestaat voor 90% uit dimethyl isosorbide, die ervoor zorgt dat 10% hydroxypinacolone retinoate (HPR) dáár komt waar het moet zijn om anti-aging (en anti-acne) effecten in gang te zetten. HPR is een synthetische ester van 9-cis-retinoic acid – een bepaalde vorm van tretinoïne.

Hoe gebruik je The Ordinary niacinamide 10 Zinc 1?

Het aanbrengen van het gezichtsserum met vitamine B3 en zink van The Ordinary is eenvoudig. Eerst moet u de huid reinigen en vervolgens een paar druppels serum verdelen. Je masseert deze zachtjes in de huid.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Beautyfll | Everything's Beauty, Makeup, Hair & Lifestyle
Logo
Enable registration in settings - general